Welkom in mijn wereld

Mijn naam is Valerie, 44 jaar, sinds vele jaren samen met Tino en sinds twee jaar mama van Vince.

Vier jaar geleden was het leven letterlijk ‘our oyster’. We hadden alles wat ons hartje begeerde, of dat dachten we toch. Life was great, zo simpel als dat.

Het was ook het jaar waarin ik 40 werd. Horror. Nadenken ook. Wat wil ik nog uit het leven? De biologische klok was me vreemd maar de realiteit klopte keihard aan. Willen we nog een kindje? Dan is het nu of nooit.

We zijn gesprongen, niet wetend wat te verwachten en boem, pats, petat : bijna exact een jaar later… ZWANGER.

En toen kwam jij… en onze wereld werd helemaal op zijn kop gezet. Niks in die 40 jaar had me kunnen voorbereiden op de wervelwind aan emoties, de onvoorwaardelijke liefde, de angst ook om het niet goed te doen.

In deze blog neem ik jullie graag mee in mijn leven als mama, als partner en als voltijds werkende vrouw in al zijn ups en downs. Langs de grote en kleine uitdagingen die op mijn pad passeren. In de hoop alle nieuwe (jonge en oude) mama’s te inspireren, moed in te spreken, te troosten, raad te geven of gewoon even te laten lachen.

Vince our Prince

Jij bent uniek
We vinden je een wonder
Maar één exemplaar
Hoe ontzettend bijzonder

Geef een reactie